Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir)

Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir). O porție conține 795 calorii, 33g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,86 USD pe porție. 1533 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fasole garbanzo, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac Spaniol Și Tocană De Năut Cu Ouă Prăjite, Năut și Cod spaniol (Garbanzos Con Bacalao), și Sopa De Garbanzos - Supă De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți roșiile într-o strecurătoare metalică așezată peste un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați lichidul și jumătate de roșii într-un blender împreună cu ghimbirul. Se amestecă la viteză mare până se curăță complet. Pune deoparte. Tăiați aproximativ roșiile decojite rămase și lăsați-le deoparte separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu față dreaptă, la foc mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, usturoiul și boiaua și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați piure de roșii-ghimbir (ar trebui să înceapă imediat să fiarbă) și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De GhimbirPiure De Ghimbir
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Adăugați spanac câte o mână, permițând fiecărei mâini să se ofilească înainte de a adăuga următoarea. Reduceți căldura la mediu și lăsați amestecul de spanac să fiarbă, amestecând ocazional, până când spanacul este complet fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Adăugați roșiile tocate, fasolea garbanzo (cu lichidul lor) frunzele de dafin și sosul de soia și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă într-o tocană groasă, aproximativ 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Condimentează după gust cu sare kosher și servește imediat, stropind cu ulei de măsline extravirgin și câteva picături de oțet de sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Oțet De SherryOțet De Sherry
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista