Vasco da Gama
Această rețetă servește 2 și costă 9,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 1112 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, păstăi de cardamom, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sirop de mere condimentat cu garam masala, prăjiți toate condimentele într-o cratiță medie la foc mic până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați cidru de mere și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la foc mic și adăugați zahăr. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand cidrul a absorbit aroma din condimente, aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se strecoară într-un borcan și se dă la frigider. Cidrul poate fi păstrat la frigider până la 1 săptămână.
Pentru a face cocktailurile, adăugați bourbon, garam masala-sirop de mere condimentat și Scotch într-un agitator de cocktail și umpleți cu gheață. Se amestecă până se răcește bine, cel puțin 10 secunde.
Adăugați un cub mare de gheață la două pahare de modă veche. Strecurați cocktailul uniform între cele două pahare pregătite.
Încingeți fiecare pahar cu un cip de mere uscat și serviți.