Varză festonată cu fenicul și afine

Varză festonată cu fenicul și afine
Varza festonată cu fenicul și afine necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 113 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de suc de afine, bulion de pui, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Merișoare Festonate, Cartofi Festonati Si Fenicul, și Varză Festonată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați varza și feniculul într-un vas Pyrex de 9 x 13 inci sau într-o altă caserolă mare, superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
FeniculFenicul
3
Presărați curcan, afine și semințe de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
AfineAfine
Toată TurciaToată Turcia
4
Se toarnă bulion, suc și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6
Coaceți, acoperit, 30 de minute. Descoperiți, amestecați și coaceți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Servește.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista