Varza de Bruxelles prăjită cu nuci și capere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 406 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, bucăți de nuc, capere pline de sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles prăjită cu nuci și capere, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Capere, Nuci Și Hamsii, și Saut varza de Bruxelles cu capere prajite.
Instrucțiuni
1
Turnați suficient ulei într-o oală medie, astfel încât uleiul să vină la 3 centimetri în sus pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul la 350 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
3
În timp ce uleiul se încălzește, amestecați usturoiul, hamsiile, serrano, oțetul de vin roșu, mierea, scallions, nucile și uleiul de măsline extravirgin într-un castron suficient de mare pentru a arunca toate varza de Bruxelles. Păstrați vasul lângă plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Ghimbir întreg, Zdrobit
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lucrând în loturi, prăjiți varza de Bruxelles până când marginile încep să se onduleze și să se rumenească, aproximativ 3 minute. La ultimul lot, adăugați pătrunjelul și caperele (stați înapoi-caperele vor apărea și se vor sputa!). Dați conținutului vasului o agitare. Când culoarea pătrunjelului devine o nuanță mai profundă, mai saturată de verde, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut, îndepărtați conținutul vasului cu un skimmer și puneți-l direct în vasul de pansament. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)