Varză de Bruxelles cu Pancetta
Varza de Bruxelles cu Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de parmezan, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Cu Pancetta, Varză de Bruxelles cu Pancetta, și Varză de Bruxelles cu Pancetta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aruncați împreună varza de Bruxelles și următoarele 3 ingrediente într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți 17 până la 20 de minute sau până când mugurii sunt fragezi și marginile se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Între timp, gătiți pancetta într-o tigaie mare la foc mediu 8 până la 10 minute sau până când este crocantă.
Scoateți pancetta și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Crumble pancetta.
Scoateți mugurii din cuptor și puneți-i într-un vas mare de servire. Se acoperă cu brânză și pancetta mărunțită.