Vafe De Slănină Cu Zahăr Brun
Vafele de slănină cu zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 735 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână slănină, zară, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vafe De Slănină Cu Zahăr Brun, Vafe De Slănină Cu Zahăr Brun, și Vafe De Slănină Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Pregătiți o foaie de copt cu spray de gătit. Aranjați slănina pe foaia de copt pregătită și presărați cu 2 linguri de zahăr brun.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina este crocantă și zahărul brun este caramelizat, 10 până la 15 minute. Scoateți imediat slănina pe o tăietură; tăiați în bucăți mici și dați deoparte.
Preîncălziți un fier de vafe; ungeți cu spray de gătit.
Bateți făina, 1/2 cană de zahăr brun, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mare. Bateți ouăle, Zara, uleiul vegetal și vanilia împreună într-un castron separat; pliați amestecul umed în amestecul de făină.
Adăugați slănina și amestecați, având grijă să nu amestecați prea mult.
Puneți aluatul în fierul de vafe preîncălzit și gătiți până se rumenesc; se servește fierbinte.