Usturoi Murat Scapes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Scapes de usturoi murat. Această rețetă servește 1 și costă 6,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 387 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de murat, spații de usturoi, semințe de mărar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 147 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Cartofi la grătar cu Scapes de usturoi și ardei roșu adaptat de la cartofi BBQ și Scapes de usturoi pe alls.com, pesto cu lăstari de mazăre și scape de usturoi, și Carne De Vită & Usturoi Scapes Se Amestecă Fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele scapelor, atât capătul florii, cât și bitul dur care s-a format la tăietura originală și tăiați-le în lungimi care se vor potrivi în borcanul dvs. Pregătiți o baie mică de apă clocotită și un singur borcan de halbă.
Așezați mărarul și boabele de piper negru în borcan. Împachetați scapele tăiate în borcan.
Combinați oțetul, apa și sarea de murat într-o oală și aduceți la fierbere. Turnați încet saramura fierbinte peste scapele de usturoi, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Odată ce borcanul este plin, atingeți ușor borcanul pentru a disloca orice bule de aer. Verificați din nou spațiul pentru cap și adăugați mai multă saramură, dacă este necesar.
Ștergeți janta, aplicați capacul și inelul și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Lăsați aceste murături să se vindece cel puțin o săptămână înainte de a mânca. Murăturile vor dura câteva săptămâni la frigider după ce sigiliul inițial este rupt.