Umplutură De Tigaie

Umplutură De Tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de tigaie. O porție conține 288 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de orez, condimente de pasăre, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Umplutură De Cârnați Cu Tigaie, Tigaie de pui și umplutură, și Tigaie de umplutură și cotlete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele patru ingrediente; pus deoparte. Într-o tigaie mare, sotati telina si ceapa in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați amestecul de pâine de porumb și condimentele; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista