Trufe De Ciocolată De Vacanță

Trufe De Ciocolată De Vacanță
Trufe de ciocolată de vacanță este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 26 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, lichior grand marnier, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Trufe De Ciocolată {Holiday Classics}, Trufe De Vacanță, și Trufe De Brânză De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt 8 uncii de ciocolată și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați coaja de portocală și smântâna grea într-o cratiță mică și dați la fiert. Strecurați crema infuzată cu portocale peste ciocolată și lăsați-o să se fixeze timp de un minut. Amestecați ușor cu un tel (nu bateți sau veți încorpora aer), începând din centru și mergând până la margine, până când ganache-ul este neted. Se amestecă lichiorul dacă se folosește.Acoperiți vasul cu o folie de plastic și lăsați să se fixeze la temperatura camerei până când este suficient de gros pentru a-și menține forma, aproximativ 2 ore.Folosind o pungă de patiserie cu un vârf de deschidere de 3/8 inci sau folosind o lingură mică pentru biscuiți (caz în care trufele vor fi mult mai mari), movile de țeavă sau scoop (aproximativ 3/4 inch înălțime și 3/4 inch lățime dacă conducte) pe foi de copt căptușite cu pergament.Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 15 minute.Între timp, topiți restul de 3 uncii de ciocolată. Cu mănuși, acoperiți palma mâinilor cu ciocolată topită și acoperiți ușor fiecare trufă răcită. Aruncați imediat trufele acoperite în pudră de ciocolată cu o furculiță.Păstrați trufele într-o cutie etanșă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
TrufeTrufe
(din Cutie)(din Cutie)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista