Torturi de Crab cu sos tartar jalape-Lime

Torturi de Crab cu sos tartar jalape-Lime
Prăjituri Crab cu sos tartar jalape-Lime-Lime ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 123 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, smântână, sos jalape-lime-lime tartar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat, Prăjituri crocante de Crab cu sos Tartar, și Prăjituri de Crab din Louisiana cu sos tartar creol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați biscuiții într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Combinați maioneza, smântâna și oul într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Se amestecă 1 cană de pesmet și arpagic tocat. Îndoiți ușor carnea de crab și roșiile tocate. Formați amestecul în chiftele de 6 (1 inch grosime). Prăjituri de dragare în firimiturile de cracker rămase. Chill prăjituri 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
CrabmeatCrabmeat
ArpagicArpagic
TomateTomate
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați prăjituri de crab și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
5
Serviți prăjituri de crab cu sos tartar Jalapeo-Lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
CrabiCrabi
VarVar

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista