Tortul de leagăn al lui Rose Levy Beranbaum

Tortul de leagăn al lui Rose Levy Beranbaum
Tortul de leagăn al lui Rose Levy Beranbaum ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 240 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios, Tort De Zăpadă Peach Cradle, și Cradle Of Life rețetă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu douăzeci de minute sau mai mult înainte de coacere, puneți un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 1 lingură de zahăr într-un bol și zahărul rămas într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți pecanele uniform pe o foaie de copt și coaceți timp de aproximativ 7 minute pentru a le spori aroma. Se amestecă o dată sau de două ori pentru a asigura o prăjire uniformă și pentru a evita supra-rumenirea. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți ciocolata la frigider pentru aproximativ 20 de minute. Într-un robot de bucătărie, procesați, cu impulsuri lungi, nucile pecan, ciocolata răcită și 1 lingură de zahăr până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Pregătiți ingredientele pentru aluatul de tort, astfel încât dacquoise să nu stea prea mult timp înainte de coacere. Într-un castron mediu, așezați gălbenușurile și acoperiți ușor cu spray de gătit antiaderent pentru a preveni formarea unei cruste. Puneți deoparte pentru aluatul de tort. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu bătătorul de tel, se toarnă albușurile. Bateți albușurile la viteză medie-mică până se formează vârfuri moi atunci când bătătorul este ridicat încet. Ridicați viteza la mediu-mare și adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri foarte lucioase și rigide atunci când bătătorul este ridicat încet. Îndoiți amestecul de pecan până se încorporează uniform. Folosind o spatulă de silicon, răzuiți amestecul de albuș de ou în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Întindeți-l uniform în partea de jos și trei sferturi din partea laterală, creând o scobitură dreptunghiulară lungă în centru pentru a conține aluatul. Puneți deoparte scurt în timp ce amestecați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
În vasul cu gălbenușurile rezervate, amestecați 1 lingură de zară și vanilie doar până se combină ușor. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu bătătorul fl at, amestecați fl our, zahărul, praful de copt și sarea la viteză mică timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați untul și zeama rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
10
Se amestecă la viteză mică până când ingredientele uscate sunt umezite. Ridicați viteza la mediu și bateți timp de un minut și jumătate. Amestecul se va lumina în culoare și textură. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Începând cu viteză medie-mică, adăugați treptat amestecul de ouă în două părți, bătând la viteză medie timp de 30 de secunde după fiecare adăugare pentru a încorpora ingredientele și a întări structura. Puneți aluatul în tigaia căptușită cu dacquoise și neteziți suprafața uniform cu o mică spatulă metalică. Aluatul va veni doar la partea de sus a dacquoise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când un tester de tort de sârmă introdus în centru iese curat și tortul revine când este apăsat ușor în centru. Dacquoise și aluatul de tort se vor ridica ambele, dar spre sfârșitul coacerii, tortul se va cupola puțin deasupra dacquoise și se va împărți în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă până când fundul nu mai este cald la atingere. (În tigaia metalică, tortul poate fi desfăcut după 20 de minute de răcire.) Rulați o mică spatulă metalică între părțile laterale ale tigaiei și părțile laterale ale tortului, apăsând ferm pe tigaie și inversați tortul pe o farfurie de servire. Se răcește complet. Descoperit, tortul neînghețat se va păstra timp de 2 zile la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista