Tortul cu ciocolată și ROM al bunicului

Tortul cu ciocolată și ROM al bunicului
Tortul cu ciocolată-ROM al bunicului ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 328 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de extract de vanillan, ROM, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Cookie-urile bunicului, și Cartofii petrecerii bunicului.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Adăugați ROM; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
4
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente; adăugați la amestecul de zahăr alternativ cu apă fierbinte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare; amestecați aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
5
Se toarnă aluatul în 2 torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
6
Coaceți la 350 timp de 27 de minute (tort nu va testa destul de făcut). Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Întindeți 1 cană glazură de Mousse între straturi. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Garnisiți, dacă doriți. Acoperiți și răciți 8 ore. A se păstra la frigider.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista