Torta de Repollo (tort de varză în stil columbian)
Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 331 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. 306 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, pătrunjel, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Torta de Choclo (tort de porumb în stil columbian), Torta Negra Colombiana (Tort Negru Columbian), și Salată de varză columbiană (Ensalada de Repollo y Zanahoria).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare saut, la foc mediu, topiți untul. Când untul este fierbinte, adăugați scallionii și saut-ul, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați varza și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper, se transferă într-un castron.
Adăugați brânza, ouăle, laptele, pesmetul, pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Transferați într-un vas de copt și coaceți timp de 30 de minute sau până când este setat la 350 F.
Se servește cald cu sos de roșii pe lateral.