Torta cu brânză de iaurt cu Pesto
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. Dacă 81 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Torta de brânză de iaurt cu Pesto ar putea fi un excelent vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, pesto de coriandru sau, brânză de iaurt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză Feta Și Pesto Torta, Pesto, măsline și Torta cu brânză de capră prăjită, și Torta de roșii uscate la soare și Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți un recipient necoroziv cu gură largă, de 2 până la 3 căni, cu două straturi netede de pânză de brânză sau un prosop curat și uscat de muselină sau lenjerie.
Apăsați o pătrime din brânza de iaurt uniform pe fundul recipientului.
Întindeți o treime din pesto uniform peste brânză până la marginile recipientului. Repetați pașii pentru a stratifica brânza rămasă și pesto, terminând cu brânză. Îndoiți marginile pânzei peste brânză și apăsați ușor pentru a compacta. Acoperiți etanș și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră sau până la 1 zi; ocazional descoperiți și înclinați recipientul pentru a turna orice lichid acumulat.
Îndoiți cârpa înapoi; inversați o placă peste torta și apoi, ținând placa și recipientul împreună, inversați torta pe placă. Îndepărtați cârpa. Dacă doriți, garnisiți cu crenguțe de coriandru.
Se servește cu felii de baghetă.