Tort Ușor De Ciocolată
Tortul ușor de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 527 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Un amestec de smântână, apă, chipsuri de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chocolate Chip Pound Tort, Pecan-Tort De Ciocolată Cu Ciocolată, și Ciocolata Chip Crumb Pound Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de tort, budinca instant și zahărul.
Adăugați apa, uleiul, ouăle și smântâna, amestecați până se omogenizează bine. În cele din urmă, pliați chipsurile de ciocolată.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit. Tortul se face atunci când o scobitoare introdusă iese curată. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se răsturna pe o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari înainte de tăiere și servire.