Tort triplu-ciocolată cu umplutură de ciocolată-mentă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 726 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu lapte importată, extract de mentă, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu trei straturi cu umplutură de brânză cremă de nucă de cocos, Peppermint Triple Chocolate Shortbread, și Triple-Ciocolată Tratează Menta.
Instrucțiuni
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă amestecul fierbinte peste ciocolată; adăugați extract și lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Cafea Fierbinte Tare Caldă
3
Bateți până când amestecul este neted.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Lăsați umplutura să stea la temperatura camerei în timp ce tortul se coace și se răcește.
1
Poziționați raftul în treimea cea mai joasă a cuptorului și preîncălziți la 177°. unt tigaie de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos cu hârtie pergament. Pergament de unt. Tigaie de praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bateți treptat în ambele zaharuri, apoi vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți ingredientele uscate alternativ cu zară în 2 adaosuri fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Se amestecă în chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 5 minute. Tort rece în tigaie pe raft 5 minute. Întoarceți tortul pe raft. Îndepărtați pergamentul. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Folosind mixerul electric, bateți umplutura până când este pufoasă și deschisă la culoare, aproximativ 30 de secunde. Folosind cuțit zimțat, tăiați tortul orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3 M&M-uri Verzi
8
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe suportul setat peste foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Întindeți umplutura. Sus cu al doilea strat, tăiat cu fața în jos. Chill umplut tort 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1
Se amestecă ciocolata, untul și siropul de porumb într-o cratiță mică și grea, la foc mic, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se amestecă în extract. Se răcește glazura până când este călduță, dar încă se toarnă, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
3
Se toarnă 1/2 cană glazură peste centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
4
Se întinde deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește până se întărește glazura, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Se toarnă glazura rămasă peste centrul tortului, apoi se întinde rapid deasupra și părțile laterale. Se răcește până se întărește glazura, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort; rece. Înainte de a continua, lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie, aproximativ 4 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Presărați bomboane în jurul marginii superioare a tortului.