Tort simplu Sultana și ciocolată
Tortul simplu Sultanan și Chocolate Chip este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână praf de copt fără gluten/grâu, semințe de chimen, stafide sultana și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tigaie sănătoasă prăjitură cu ciocolată cu bomboane de porumb {grâu integral, fără unt + super simplu}, Tort Sultana, și Tort Sultana Fiert De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C/350F / marca de gaz 4.Bateți răspândirea cu zahărul și semințele de chimen într-un mixer electric până când sunt palide și cremoase.
Se amestecă ouăle, unul câte unul cu făina.Rupeți ciocolata, dacă este într – o placă, în chipsuri mici – nu o radeți dacă doriți bulgări de dimensiuni decente-și amestecați în amestecul de tort împreună cu sultanele.Se transformă într-o formă de tort bine unsă, cu fundul detașabil și se coace timp de 30 de minute sau până când o frigăruie iese curată.Se răcește pe un raft.