Tort Robot
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați tortul Robot. Pentru $1.41 pe portie, veți obține un desert care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 248 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 374 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bomboane cu inel de fructe, prăjituri cu napolitane de ciocolată, gumdrops și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Robot, Tort Robot, și Brioșă de dovleac și Magimix de Robot Coupe 4200xl robot de bucătărie Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați (325 de metri pătrați pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul 1 oră până când este ferm.
Nuanțați glazura cu culori alimentare negre și albastre pentru a face culoarea gri dorită. Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
Tăiați tortul așa cum se arată în șablon. Pe tavă, aranjați bucățile de tort așa cum se arată în șablon, atașându-le la tavă cu o cantitate mică de glazură.
Întindeți un strat subțire de glazură deasupra și părțile laterale pentru a sigila firimiturile. Refrigerați sau congelați tortul 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Înghețați întregul tort cu glazura rămasă.
Tăiați 1 răsucire colorată de lemn dulce în bucăți de 2 (1 inch). Introduceți cu grijă bucăți de lemn dulce între cap și corp.
Tăiați restul de lemn dulce colorat în jumătate. Folosind foarfece, faceți mai multe tăieturi în 1 capăt al fiecărei bucăți de lemn dulce pentru a forma antene. Introduceți bucăți de lemn dulce, antenele se termină, în partea de sus a capului. Introduceți gumdrops în părțile laterale ale capului pentru urechi. Aranjați inele de fructe pe cap pentru ochi; folosiți 2 bomboane de ciocolată acoperite cu bomboane albastre pentru elevi. Separați 1 răsucire de lemn dulce roșu în fire simple. Trim 1 strand la 3 inci; loc pe cap pentru gura. Utilizați firele rămase pentru a decora baza robotului după cum doriți, tunderea pentru a se potrivi.
Legați un nod în fiecare răsucire rămasă de lemn dulce roșu. Introduceți răsuciri de lemn dulce înnodate în fiecare parte a corpului pentru brațe. Pentru a decora corpul robotului, aranjați 20 de bomboane de ciocolată acoperite cu bomboane în modelul dorit pe corp. Utilizați gustare de fructe pentru a forma frontieră în jurul design bomboane, tunderea pentru a se potrivi. Pentru roți, introduceți fursecuri cu napolitane de ciocolată în baza tortului. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.