Tort Dublu Cu Sufle De Ciocolată

Tort Dublu Cu Sufle De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu sufleu dublu de ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 755 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, cremă de tartru, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Suflanta Dubla De Ciocolata 8, Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură, și Souffl dublu de ciocolată cu sos de cremă de vanilie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Terra Blanca" ONYX " amestec de munte Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 103 dolari pe sticlă.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " amestec Bordeaux de munte
Zmeura și cireșul cu note de violete se ridică din pahar și se amestecă cu condimente moi și stejar prăjit pe nas. Arome netede, luxuriante de mure, cireș negru și cassis se înfășoară în jurul unui miez de taninuri complete, dar moi, structurate. Notele de cedru cu atingeri ușoare de condimente se pliază în arome persistente de cireșe și fructe de pădure înconjurate de o mare de ciocolată bogată pe gust.
DificultateNormal
Gata În43 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista