Tort De Tunel De Ciocolată
O porție conține 274 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați tortul cu mâncare înger, budinca instant cu aromă de ciocolată jell-o, topping cu bici rece și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Tunel Macaroon Cu Ciocolată, Tort De Tunel Macaroon Cu Ciocolată, și Tort De Tunel Cu Zmeură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Așezați tortul pe farfuria de servire.
Tăiați o felie orizontală de 3/4 inci grosime din partea de sus a tortului folosind cuțit zimțat; pus deoparte. Cu un cuțit ascuțit mic, tăiați un tunel de 1 inch lățime și 1 inch adâncime în jurul centrului interiorului tortului, având grijă să nu tăiați în partea inferioară sau laterală a tortului.
Îndepărtați decupajul tortului; rezervați pentru gustare sau altă utilizare.
Se toarnă laptele într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bateți cu sârmă 2 minute sau până când se amestecă bine.
Scoateți 1/2 cană de budincă; așezați într-un castron mediu. Pune deoparte. Lingura rămase budinca în tunel de tort; se acoperă cu partea de sus a tort.
Adăugați topping biciuit la budinca rezervată de 1/2 cană; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine.
Se întinde pe partea superioară și laterală a tortului. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire. Păstrați tortul rămas la frigider.