Tort De Navetă Spațială
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați tortul Space Shuttle. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 79 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână lumânări, Stele gumdrop, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Navetă Spațială, Vizitatori Spațiali, și petrecere spațială + mix de lună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci. Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Puneți la frigider sau congelați tortul 1 oră până când este ferm.
Folosind cuțitul zimțat, tăiați cupola rotunjită din partea de sus a tortului pentru a face o suprafață plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos.
Tăiați tortul așa cum se arată în diagramă.
Pe tavă, așezați bucata de tort
Aranjați piesele 2, 3 și 4 așa cum se arată în diagramă, tunderea pentru a se potrivi, în picioare piesa 3 pentru aripioarele superioare. Punctul de tăiere al piesei 2 pentru nasul navetei. Atașați fiecare piesă cu o cantitate mică de glazură.
Tort de îngheț cu un strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Congelați 30 până la 45 de minute pentru a seta înghețarea.
Adăugați stratul final de glazură la tort, folosind glazura rămasă.
Folosiți lemn dulce pentru a face linii diagonale peste nasul navetei și pentru a contura aripioarele superioare. Utilizați biți de copt pentru a contura vârful, aripile și spatele navetei.
Adăugați stele mari și mici la aripi și spate; adăugați bomboane rotunde pe ambele părți ale aripioarei. Scrieți " SUA " sau un alt mesaj deasupra finului cu gel de decorare. Introduceți lumânări la sfârșitul navetei. Dacă doriți, chiar înainte de servire, aprindeți lumânări pentru "decolare."Depozitați vag acoperit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.