Tort De Morcovi
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 988 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 169 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, cremă de brânză, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară de Caramel sărat, și Morcov tort foaie tort cu ananas crema de branza glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un bol de amestecare, amestecați zahărul, uleiul vegetal și ouăle. Într-un alt bol, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Îndoiți ingredientele uscate în amestec umed și amestecați bine. Îndoiți morcovii și nucile tocate până se amestecă bine. Distribuiți aluatul uniform în tigăi cu strat de tort de 3 (9 inci), care au fost unse Generos. Nu va fi de aproximativ 1 lira 5 uncii de aluat pe tigaie.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace timp de 50 până la 60 de minute. Răciți straturile în tigăi, timp de aproximativ 1 oră. Depozitați straturile în tigăi, inversate, în dulap închis pentru a preveni uscarea.
Straturile trebuie să aibă cel puțin 1 zi.
Pentru a îndepărta straturile din tava de copt, întoarceți-vă cu susul în jos, atingeți marginea tăvii pe o suprafață dură. Centrați un cerc de tort de 9 inci deasupra suportului rotativ pentru tort.
Scoateți hârtia din partea de jos a tort strat.
Într-un castron adecvat de mixer mare, puneți zahăr pudră, cremă de brânză, vanilie și margarină. Bateți la a doua viteză până când se amestecă bine. Țineți la frigider și utilizați după cum este necesar.
Așezați primul strat, cu partea de jos în jos, în centrul suportului pentru tort. Cu o spatulă, răspândiți uniform aproximativ 3 1/2 uncii de glazură pe strat. Centrați al doilea strat deasupra primului strat cu partea de sus în jos. Din nou, cu o spatulă, răspândiți uniform aproximativ 3 1/2 uncii de glazură pe strat. Centrați al treilea strat deasupra celui de-al doilea strat cu partea de sus în jos. Folosind ambele mâini, apăsați ferm, dar ușor, toate straturile împreună pentru a obține un tort ferm. Cu spatula, răspândirea restul de glazura pentru a acoperi partea de sus și părți de tort. Refrigerate până la nevoie. Afișare pe tejghea sau tort stand cu un capac de plastic.