Tort de mâncare înger cu fructe de pădure și frișcă

Tort alimentar înger cu fructe de padure si frisca ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 275 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți prosoape de hârtie pliate într-un pătrat de 1 1/2 inch pe 1 1/2 inch și așezați unul în fiecare dintre paharele de hârtie pentru a susține hârtia cupcake. așezați o hârtie de cupcake în fiecare ceașcă de hârtie deasupra prosopului de hârtie, frișcă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tort de mâncare înger cu fructe de pădure și frișcă, Cupcakes cu mâncare înger cu frișcă și fructe de pădure, și Fructe de padure și cremă înger tort alimentar fleac.
Instrucțiuni
Combinați fructele de pădure. Boabe de zahăr.
Lăsați să stea până la 30 de minute.
Serviți cu tort de mâncare înger feliat și frișcă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.