Tort de citrice cu glazură de frișcă de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu citrice cu glazură de frișcă de lămâie. Această rețetă servește 12. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 454 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de portocală, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de nucă de cocos cu lămâie cu glazură de frișcă, Tort alb cu umplutură de caș de lămâie-Lime și glazură de frișcă, și Cupcakes cu lămâie cu glazură de frișcă cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri cubi F pentru tigăile metalice strălucitoare (325 de metri cubi F pentru tigăile întunecate sau antiaderente). Ungeți și ușor făinați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci cu spray de scurtare sau de gătit; ușor făină (sau pulverizați cu spray de gătit sau spray de copt cu făină).
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 sau 9 inci.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/2 cană din umplutura de plăcintă și coaja de portocală rasă.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
Răspândiți umplutura de plăcintă rămasă peste strat până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus.
Întindeți amestecul de frișcă peste partea și partea superioară a tortului.
Garnisiți blatul tortului cu fâșii de lămâie și coajă de portocală. A se păstra acoperit la frigider.