Tort De Ciocolată Germană
Tort de ciocolata German ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 402 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă plus, nucă de cocos, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apă, 3 ouă, ulei și 1/3 cană de lapte condensat îndulcit. Bateți la viteză mică până se umezește, apoi bateți la viteză mare 2 minute.
Se toarnă în tigaie bine unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea din lemn introdusă lângă centru iese curată.
Într-o cratiță mică, combinați laptele condensat îndulcit rămas, gălbenușul de ou și untul. La foc mediu, gătiți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 6 minute.
Adăugați nuci pecan, nucă de cocos și vanilie; răspândit peste tort cald. Păstrați resturile acoperite în frigider.