Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Coacere
Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată semi-dulce de brutar, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-o, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Coacere, Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, și Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați lapte în untul de arahide într-un castron mediu, bătând cu sârmă până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bate 2 min. sau până se amestecă bine. Se amestecă toppingul bătut.
Rezervați 5 din napolitane pentru utilizare ulterioară.
Răspândiți aproximativ 1 linguriță. din amestecul de budincă pe fiecare dintre cele 50 de napolitane rămase. Stivați napolitane împreună, așezându-le pe margine în jurul marginii exterioare a platoului rotund de servire pentru a forma un inel.
Se întinde cu amestecul de budincă rămas. La frigider 6 ore sau peste noapte.
Zdrobiți restul de 5 napolitane; se presară peste desert. Faceți bucle de ciocolată. Sus cu buclele de ciocolată. Umpleți centrul inelului cu căpșuni. Păstrați desertul rămas la frigider.