Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Coacere

Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Coacere
Această rețetă face 12 porții cu 220 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată semi-dulce de brutar, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-o, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, o puteți face. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Cu Unt De Arahide Fără Coacere, Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, și Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați lapte în untul de arahide într-un castron mediu, bătând cu sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați amestecul de budincă uscată. Bate 2 min. sau până se amestecă bine. Se amestecă toppingul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
3
Rezervați 5 din napolitane pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
4
Răspândiți aproximativ 1 linguriță. din amestecul de budincă pe fiecare dintre cele 50 de napolitane rămase. Stivați napolitane împreună, așezându-le pe margine în jurul marginii exterioare a platoului rotund de servire pentru a forma un inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer
5
Se întinde cu amestecul de budincă rămas. La frigider 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Zdrobiți restul de 5 napolitane; se presară peste desert. Faceți bucle de ciocolată. Sus cu buclele de ciocolată. Umpleți centrul inelului cu căpșuni. Păstrați desertul rămas la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
CăpșuniCăpșuni
Cookie-uri WaferCookie-uri Wafer

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista