Chocolate Honey Bun Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 243 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 98 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, glazură bogată și cremoasă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere, Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, și Tort De Ciocolată Cu Sos De Caramel De Miere Și Ciocolată Acoperită C.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, unt, ouă și smântână cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Amestec De Tort
Unt
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, nucile pecan, chipsurile de ciocolată și scorțișoara; se presară peste aluat în tigaie. Aruncați aluatul rămas cu linguri uniform peste amestecul de nuci pecan; întindeți cu grijă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Zahăr Brun
Scorțișoară
Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Coaceți 46 până la 54 de minute sau până când partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Puneți vârful tortului cald la fiecare 1/2 inch cu furculiță cu dinți lungi. Întindeți cu grijă glazura uniform și subțire peste tortul cald. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore. Depozitați ușor acoperit.