Tort De Ciocolată Blackout

Tort De Ciocolată Blackout
Ciocolata Blackout tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 880 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,71 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată neagră de la Ebinger ' s, Tort Blackout cu ciocolată Crunch, și Tort de ciocolată Blackout cu glazură de brânză cremă de căpșuni și un cadou pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți umplutura: aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Bateți zahărul, amidonul de porumb, vanilia și oul într-un bol mediu rezistent la căldură până la neted. Treceți treptat jumătate din laptele fierbinte în amestecul de zahăr, apoi reveniți în tigaie cu laptele rămas. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând constant, până când amestecul fierbe și se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă într-un bol (se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine, dacă pare cocoloasă), apoi se amestecă ciocolata până se topește. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Puneți ciocolata și sarea într-un castron mare rezistent la căldură. Aduceți 1 1/2 căni de smântână grea la foc mic într-o cratiță la foc mediu; se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 5 minute, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă 3/4 cană de ganache într-o cană de măsurare lichidă și se lasă deoparte la temperatura camerei. Refrigerați ganache-ul rămas în vas până când este gros, dar nu este setat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Asamblați tortul: puneți 1 strat de tort pe un platou; întindeți umplutura deasupra, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de margine. Sus cu al doilea strat de tort și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Adăugați restul de 2 linguri de smântână grea în ganache răcit și bateți cu un mixer la viteză medie până când este doar pufos, aproximativ 1 minut (nu exagerați). Înghețați întregul tort cu ganache biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Turnați ganache-ul la temperatura camerei deasupra, lăsându-l să picure pe laturi.
6
Lăsați setul înainte de feliere, aproximativ 30 de minute.
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Bateti pudra de cacao si 1 1/2 cani de apa clocotita intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Bateți făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Adăugați ouăle, uleiul vegetal, smântâna și vanilia și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți amestecul de cacao într-un flux constant până când pur și simplu combinați, apoi terminați amestecarea cu o spatulă de cauciuc. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și atingeți tigăile de tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
12
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista