Tortul de ciocolată în stil sudic este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 849 calorii, 11g de proteine, și 41G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți extract de vanillan, unt, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Lire Sud, Sud Pecan Pound Tort, și Bunica Mac ' s Perfect Sud Lira tort.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină 2 (8 inch) tigăi de pâine. Cerneti impreuna faina, cacao si praful de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Vanilie
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 75 până la 90 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.