Tort De Cardamom Portocaliu
Tortul cu Cardamom portocaliu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 314 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, ulei de canolan, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Cardamom Portocaliu, Tort cu Cardamom și portocale, și Tort De Cardamom Portocaliu Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie cu tub de 10 inci sau o tigaie Bundt cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină. Pune deoparte.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt, cardamomul, scorțișoara și sarea într-un castron mare. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați 3/4 cană suc de portocale, ulei de canola, coajă de portocală, coajă de lămâie, vanilie și ouă în amestecul de făină; bateți cu un mixer la viteză mică până când se combină bine, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Puneți aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie.
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de zahăr pudră, 4 1/2 lingurițe suc de portocale și suc de lămâie într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Stropiți glazura peste tortul cald; tort rece complet pe grătar.