Tort De Cafea Cu Scorțișoară
Cinnamon Swirl tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Cafea Cu Scorțișoară, Tort De Cafea Cu Scorțișoară, și Cinnamon Pecan Swirl Tort De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia cu tub canelat de 12 căni cu spray de gătit.
Presărați 1/2 amestecul de budincă uniform pe fundul tigaiei. Se acoperă cu 1/2 nuci pecan; pus deoparte.
Combinați scorțișoara și zahărul; pus deoparte. Separați aluatul în 20 de biscuiți.
Așezați 10 biscuiți în tigaie, ușor suprapuse.
Se presara cu restul de budinca se amestecă, restul de nuci pecan și 1/2 scorțișoară-zahăr.
Stropiți cu 1/2 untul. Se acoperă cu biscuiți rămași, scorțișoară-zahăr și unt.
Coaceți 30 min. sau până se rumenesc. Se răcește 1 min. în tigaie; inversați pe platoul de servire.