Tort De Cafea" Bluebarb"

Tort De Cafea
Bluebarb " tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 428 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Tort De Cafea" Bluebarb", Bluebarb Pie, și Bluebarb Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți fundul și partea laterală a tigaiei cu arc de 9 inci sau a tigaiei pătrate de 9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană zahăr granulat, 1/3 cană făină și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până se sfărâmă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele tortului de cafea, cu excepția afinelor și a rubarbei; bate cu lingura 30 de secunde. Îndoiți afinele și rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se presară cu topping.
7
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului (nu fructe) iese curată. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din tigaie dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurii până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Serviți cald, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista