Tort De Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată Neagră
Tortul de căpșuni acoperit cu ciocolată neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 942 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați glazură bogată și cremoasă de ciocolată, apă, gelatină cu aromă de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată Neagră, trufe de ciocolată neagră acoperite cu căpșuni + ziua galentinei, și Tort De Căpșuni Acoperit Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și laturi de 2 (9-inch) rotund tort tigai cu scurtarea, sau spray cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de gelatină cu biciul. Cu mixer electric, bate în căpșuni piure pe viteza medie. Bateți ouăle pe rând.
Adăugați ulei și apă; bateți aproximativ 2 minute sau până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 20 de minute. Răsturnați cu grijă prăjiturile pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Refrigerați prăjiturile răcite 4 ore sau peste noapte pentru a ușura glazura tortului.
Așezați 1 tort, cu partea dreaptă în sus, pe farfuria de servire.
Întindeți glazura deasupra tortului.
Așezați al doilea strat de tort, cu susul în jos, deasupra tortului mat.
Întindeți glazura deasupra și părțile laterale pentru a acoperi complet tortul. (Este posibil să nu aveți nevoie de tot al doilea recipient de glazură.)
Ornează tortul cu căpșuni proaspete.