Tort De Budincă Fierbinte
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu budincă fierbinte ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, miere blândă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), Fierbinte Toddy, și Fierbinte Toddy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un vas de copt superficial de 1 1/2 litru.
Bateți împreună făina și sarea într-un castron mare.
Bateți împreună lapte, suc de lămâie, Scotch (dacă utilizați), unt, miere, coajă și gălbenușuri, apoi amestecați în amestecul de făină.
Bateți albușurile cu un mixer electric la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mediu-mare și adăugați zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până când albii țin doar vârfuri rigide.
Se amestecă aproximativ o treime din albi în amestecul de făină pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Se toarnă aluatul în vasul de copt și se coace într-o baie de apă până se umflă și se rumenesc, 45 până la 50 de minute.