Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată

Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată
Nevoie de o desert vegan? Tortul cu budincă de cireșe acoperit cu ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 234 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, zahăr brun, iaurt de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Budincă De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată, Plăcintă cu budincă de cireșe acoperită cu ciocolată-fait Pie sau Parfait, și Tort De Cireșe Acoperit Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cireșele congelate în jumătate (este mai ușor să faceți acest lucru în timp ce sunt înghețate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2
Puneți-le într-un castron și amestecați 1 linguriță de zahăr și extract de rom, dacă utilizați. Lăsați-le să stea la temperatura camerei până când s-au dezghețat complet și au devenit Suculente, 1-2 ore. Ulei sau tigaie spray 4 ramekins de 7 uncii. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă împreună zahărul brun și 2 linguri de pudră de cacao și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
4
Turnați sucurile de pe cireșe într-o cană de măsurare. Apăsați ușor pe cireșe pentru a obține tot sucul (am avut aproximativ 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Presărați amidonul de porumb peste cireșe și amestecați bine. Împărțiți cireșele în mod egal între cele 4 ramekine. Într-un castron mediu, combinați făina, sarea, 1/3 cană zahăr, 1 1/2 linguri cacao și praful de copt. Se amestecă extractul de vanilie, iaurtul de soia și laptele de soia. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Iaurt De SoiaIaurt De Soia
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Lapte De SoiaLapte De Soia
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Amestecul va fi foarte gros.) Aruncați cu linguri peste cireșele din ramekins, împărțind în mod egal între ele. Neteziți pentru a acoperi cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Presărați amestecul de zahăr brun uniform peste aluat, aproximativ 2 linguri pe ramekin. Folosiți o lingură pentru a nivela vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Adăugați apă clocotită în sucul de cireșe până la linia de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Se toarnă sau se lingurează ușor peste zahărul brun din ramekins, aproximativ 3 linguri pe ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Așezați ramekinele în cuptor și coaceți timp de aproximativ 25-30 de minute, până când blaturile par în mare parte uscate (ar trebui să fie strecurate cu zone mai întunecate, cu aspect mai umed) și sosul clocotește în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista