Tort De Brânză Cu Aperitiv De Carne De Crab

Tort De Brânză Cu Aperitiv De Carne De Crab
Crabmeat aperitiv cheesecake necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție conține 394 calorii, 13g de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de ceapă, parmezan, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aperitiv Fierbinte De Carne De Crab, Aperitiv Cheesecake, și Aperitiv De Brânză Cu Cârnați.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați pesmetul, parmezanul și untul. Apăsați pe partea de jos a unui 10-in. springform pan; pus deoparte. Într-o tigaie, călește ardeii și ceapa în unt până se înmoaie; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un castron, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă smântâna, crabul, brânza elvețiană, amestecul de piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
CrabiCrabi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Coaceți la 325 de euro timp de 60-65 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi. Se răcește timp de 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Carnea de crab poate fi asociată cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cipriani Prosecco. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții18
Scor De Sănătate3
Revista