Tort de banane Gramma Bertha
Tortul cu banane al grammei Bertha ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 390 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 47 de cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, banane, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de petrecere Gramma, Sos de mere Eldress Bertha, și Pâinea Graham a bunicii mele.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie Bundt de 10 inch cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți ouăle pe rând. Bateți bananele feliate, smântâna și bicarbonatul de sodiu. Bateți în făină.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe un suport de sârmă și se răcește complet.