Tortul cu ulei de măsline cu afine și Mascarpone necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 568 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. 48 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână afine, coajă de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu ulei de măsline cu ciocolată neagră cu afine și ghimbir, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Afine proaspete cu brânză Mascarpone și caș de lămâie.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: tigaie cu arc de 9 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Tapetați fundul unei tigaie cu formă de arc cu hârtie pergament și periați părțile laterale cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
În vasul unui mixer de stand sau manual, combinați gălbenușurile de ou, zahărul și coaja de lămâie. Folosind accesoriul pentru tel sau cu mâna, bateți ouăle și zahărul până devin foarte palide și groase și au dublat dimensiunea. Reduceți viteza mixerului și bateți încet în 3/4 cană de ulei de măsline și sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Ulei De Măsline
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
5
Scoateți vasul din mixer și amestecați ușor făina folosind o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Se amestecă doar până când făina este combinată. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Bateți toate albușurile cu un vârf de sare până formează vârfuri tari. Folosind 1/3 din amestecul de albuș de ou la un moment dat, pliați în amestecul de gălbenușuri de ou. Odată ce toate albușurile sunt combinate, transferați amestecul în tigaia pregătită cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când un tester de tort iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Când prăjitura este gata, scoateți-o din cuptor și lăsați-o să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți-l din tigaia cu arc și lăsați-l să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
11
Combinați afinele, coaja de lămâie, zahărul, scorțișoara și apa într-o cratiță. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți timp de 20 până la 30 de minute sau până când boabele au izbucnit și lichidul s-a redus la o consistență de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Coaja De Lămâie
Scorțișoară
Fructe De Padure
Zahăr
Apă
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
12
Scoateți bățul de scorțișoară și aruncați-l. Se răcește complet înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
13
Serviți o felie de tort cu afine și o păpușă de mascarpone.