Tort cu foaie de ciocolată cu banane cu glazură dulce de arțar
Banana Chocolate Chip Sheet Cake cu glazură de arțar dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ou, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 7175 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort cu banane-ciocolată cu glazură de unt maro, Tort cu foaie de banane cu glazură de Caramel, și Tort de foaie de ciocolată cu glazură de unt de arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați 1/2 foaie de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament, pulverizată cu spray de gătit.
Așezați amestecul de tort, oul, untul și piureul de banane într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina apoi se amestecă chipsurile de ciocolată.
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită și întindeți uniform aproape pe margini.
Coaceți timp de 25-35 de minute sau până când sunt coapte.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 30 de minute.
Puneți zahărul pudră, smântâna și siropul într-un castron mare, bateți până la consistența netedă și dorită. Puteți adăuga cremă suplimentară sau sirop pentru a subția mai mult, dacă este necesar.
Se întinde uniform peste tort și se acoperă cu stropi, dacă se dorește.
Tăiați în pătrate și serviți.