Tort cu cutie de gheață S ' mores
Tortul S ' mores Ice Box ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 338 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, topping de înghețată fudge, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată De Casă, Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lactate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți tigaia de pâine de 9x5 inci cu folie de plastic, permițând învelișului să se extindă în sus și pe toate părțile tigaiei.
Într-un castron mediu, bateți 1 1/2 căni frișcă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în cremă de marshmallow.
Pentru a face tortul, întindeți aproximativ 1/2 cană amestec de frișcă în fundul tigaiei, răspândind cât mai uniform posibil. Acoperiți cu strat de biscuiți graham, suprapunându-se ușor dacă este necesar.
Întindeți 3/4 cană de budincă peste biscuiti graham. Se acoperă cu un alt strat de biscuiți graham.
Întindeți 3/4 cană amestec de frișcă peste biscuiți.
Se presară cu 1/2 cană de marshmallows. Se acoperă cu un alt strat de biscuiți graham. Continuați stratificarea, budinca, biscuiții graham, amestecul de frișcă, marshmallows, biscuiții graham, budinca și apoi biscuiții graham. Dacă este necesar, apăsați tortul în tigaie. Se acoperă cu amestecul de frișcă rămas. Acoperiți blatul cu folie de plastic; la frigider cu cel puțin 12 ore înainte de servire.
Înainte de servire, îndepărtați folia de plastic de deasupra tortului.
Așezați platoul de servire cu susul în jos peste tigaie; întoarceți platoul și tigaia.
Scoateți tigaia; îndepărtați folia de plastic.
În castron mediu, bateți 1 cană frișcă și zahărul pudră cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Tort de îngheț cu frișcă.
Într-un castron mic cu microunde, fudge fierbinte cu microunde topping la înălțime aproximativ 15 secunde sau doar până la consistența stropitoare.
Stropiți deasupra tortului. Zdrobiți biscuiții graham rămași; se presară deasupra. A se păstra la frigider.