Tort Cu Cremă De Banane Cu Ciocolată

Tort Cu Cremă De Banane Cu Ciocolată
Ciocolata Tort crema de banane necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,41 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 485 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 259 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați toppingul de înghețată fudge spoonable al lui Smucker, amestecul instant de budincă de vanilie, brânza cremă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Tort Cu Cremă De Banane Cu Ciocolată, Ciocolata Banana Placinta Cu Crema De Poke Tort, și Tort de banane proaspete cu glazură de brânză cremă de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul unei tigaie rotundă cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Amestecați amestecul de tort, ouăle, uleiul și 3/4 cană de lapte într-un bol mediu până la umezire. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 38-42 de minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Amestecați budinca cu 1 cană de lapte rece. Într-un alt castron, bateți crema de brânză până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă în budincă și extract de banane. Se amestecă în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Extract De BananeExtract De Banane
7
Scoateți 1 cană și rezervați. Se amestecă 2/3 ceașcă Fudge topping în castron mic până la răspândirea consistență. Slice banane 1/4-inch grosime. Înmuiați 3 felii în suc de lămâie. Acoperiți și rezervați pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
Suc De LămâieSuc De Lămâie
BananeBanane
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Scoateți tortul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Tăiați pe jumătate orizontal. Acoperiți stratul inferior cu topping de fudge. Se acoperă cu banane feliate și restul de 3 căni amestec de budincă. Acoperiți cu stratul superior de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
BananeBanane
10
Întindeți 1 cană de budincă rezervată pe centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
11
Așezați 2 linguri de topping de fudge într-un colț al unei pungi resigilabile de 1 litru. Frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
12
Tăiați colțul mic de pe SAC.
13
Burniță Fudge topping peste partea de sus a tort. La frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
14
Garnisiți cu felii de banane rezervate chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista