Tort Cu Capul În Jos Cu Căpșuni-Rubarbă
Tortul cu capul în jos cu căpșuni-rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 359 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, amestec de prăjituri cu vanilie, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Cu Capul În Jos Cu Rubarbă De Căpșuni, Tort De Rubarbă Cu Căpșuni Cu Susul În Jos, și Tort De Rubarbă Cu Căpșuni Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). În tigaie de 13x9 inci, topiți untul în cuptor.
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați căpșunile pe zahăr brun; presărați uniform cu rubarbă. Apăsați ușor căpșunile și rubarba în zahăr brun.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul peste căpșuni și rubarbă.
Coaceți 46 până la 52 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați imediat cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort 1 minut, astfel încât toppingul de zahăr brun să poată stropi peste tort. Se răcește 30 de minute.
Se servește cald sau rece cu frișcă. A se păstra acoperit la frigider.