Tortul clasic de mâncare Chocolate Angel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 157 calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, făină de tort, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort Clasic De Ciocolată Cu Malț Înger, Tort Clasic Cu Mâncare Înger, și Tort Clasic Cu Mâncare Înger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, 3/4 cană de zahăr și cacao, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Sare
6
Adăugați 3/4 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie, suc și extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Vanilie
Suc
Zahăr
7
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, fără grăsime, răspândind uniform. Rupeți buzunarele de aer tăind aluatul cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
9
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie.