Tort Cassata
Tortul Cassata necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 629 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 221 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de rom, ciocolată dulce-amăruie, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare sunt Tort Cassata, Tort Cassata, și Tort Cassata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și tapetați cu hârtie pergament 2 tigăi cu strat rotund de nouă inci.
Cernem făina, praful de copt și sarea împreună.
Separați ouăle și puneți albușurile deoparte. Bateți gălbenușurile împreună la viteză medie-mare până când sunt foarte groase, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat apa rece.
Adăugați 1-1/4 căni de zahăr alb, încet și bateți bine încă aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 linguriță de vanilie. Cernem amestecul de făină peste amestecul de gălbenușuri de ou și împăturim.
Bateți albușurile și crema de tartru împreună până se formează vârfuri tari. Îndoiți acest lucru în amestecul de gălbenușuri. Împărțiți aluatul între tigăi.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 25 de minute. Se răcește pe raft timp de 10 minute și apoi se inversează și se răcește complet.
Tăiați fiecare strat de tort în jumătate.
Așezați una dintre cele 4 jumătăți pe o placă sau o farfurie de tort și presărați puțin din siropul de rom.
Întindeți aproximativ 1-1 / 2 căni de umplutură peste acest strat.
Adăugați un al doilea strat de tort și repetați această procedură. Acoperiți tortul cu ultimul strat de tort. Se răcește cel puțin 4 ore.
Întindeți glazura de ciocolată deasupra tortului.
Pentru a face umplutura de brânză Ricotta: bateți bine brânza ricotta și adăugați zahărul și scorțișoara cofetăriei.
Adăugați 1-1 / 2 lingurițe de vanilie și radeți 2 uncii de ciocolată folosind partea grosieră a unei răzătoare. Se amestecă coaja de lămâie confiată și se amestecă. Se răcește până când este gata de utilizare.
Puneți 1/3 cană de zahăr și apă într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe 1 minut și apoi se ia de pe foc și se adaugă romul. Se răcește la temperatura camerei.
Pentru a face glazura de ciocolată: topiți 6 uncii de ciocolată și smântâna în cuptorul cu microunde, bateți neted.
Se adaugă untul și se amestecă până se dizolvă. Se răcește amestecul până se întinde.
Se întinde deasupra tortului.