Tort Casa Bântuită
Haunted House Cake durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 1,54 USD per porție. O porție conține 821 de calorii , 8 g de proteine și 30 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită bomboane aurii, prăjituri cu unt cu nuci, lapte și amestec de prăjitură de ciocolată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). 7-Up Cake...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny , Tortul cu spanac al lui David Tanis și Lemon Bundt Cake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort de ciocolată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Puneti 3 cani intr-un 8-in uns si infainat. x 4 inchi. tavă pentru pâine. Puneți aluatul rămas deoparte.
Coaceți prăjitura de pâine la 350° timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Pregătiți aluatul alb de prăjitură și turnați-l într-un 13-in uns și făinut. x 9-in. tava de copt. Puneți aluatul de ciocolată rezervat cu 1/4 de cană peste aluatul alb.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a se învârti.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Pentru a asambla, așezați tortul marmorat pe un platou mare sau o placă acoperită (aproximativ 14 in. x 10 in.). Nivelați partea de sus a prăjiturii de ciocolată.
Tăiați tortul de ciocolată în jumătate pe lățime. Referindu-ne la fotografia de mai sus pentru poziție, puneți o jumătate pe colțul tortului marmorat pentru casă.
Pentru acoperiș, tăiați jumătate din prăjitura de ciocolată rămasă în jumătate în diagonală. Poziționați cele două jumătăți împreună astfel încât să formeze o formă triunghiulară deasupra casei.
Tăiați fiecare prăjitură în jumătate pe lățime și puneți deoparte.
Într-un castron, smântână scurtă și untul. Adăugați treptat zahărul de cofetă, laptele și vanilia, amestecând până la omogenizare. Casă de îngheț, acoperiș, părțile laterale ale tortului de marmură și jumătățile de prăjituri.
Rupeți batonul de bomboane în dreptunghiuri.
Puneți unul în fața casei pentru ușă (păstrați piesele rămase pentru o altă utilizare).
Puneți un punct mic de glazură pe partea stângă a ușii și atașați bucățile de copt M&M pentru clanța ușii. Nuanță portocalie de glazură rămasă; blat blat de tort de marmură.
Puneți cerealele pe acoperișul casei pentru zona zoster.
Tăiați guma în jumătate pe lățime și apoi pe lungime.
Așezați două piese deasupra ușii pentru obloane. Utilizați stropi pentru a contura fereastra.
Pentru pietre funerare, atașați stropi la prăjituri pentru a citi „RIP” și „BOO”.
Puneți fursecurile pe tort, împingându-le ușor în glazură.
Așezați bomboane de piatră în fața ușii pentru o pasarelă.