Tort Caf fara Gluten
Tortul Caf fără gluten caf au lait ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 381 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ouă, glazură de ciocolată cu lapte bătut, amestec de prăjituri cu mâncare a diavolului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort Caf fara Gluten, Caf cake au lait, și Café au Lait Înger Tort Alimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (sau 325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai de tigaie rotundă de 8 inci sau 9 inci cu scurtare.
Se dizolvă 1 lingură de cafea în 1 cană de apă. Într-un castron mare, bateți amestecul de cafea, amestecul de tort, untul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul în mod constant.
Coaceți tigaia de 8 inci sau 9 inci 43 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se dizolvă 2 lingurițe de cafea în 1 lingură de apă rece. Se amestecă 2 lingurițe de amestec de cafea în glazură. Într-un castron mediu, amestecați toppingul bătut și amestecul de cafea rămas; amestecați ușor 1/4 cană din amestecul de glazură.
Tăiați tortul pe jumătate orizontal.
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu jumătate din amestecul de topping bătut (aproximativ 3/4 cană) până la 1/4 inch de margine.
Așezați alt strat de tort, tăiat cu fața în jos, deasupra. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Pipe rămase biciuit topping amestec în jurul partea de sus a tort. Se dă la frigider 1 oră sau până se răcește.
Garnisiți blatul tortului cu fasole espresso. A se păstra acoperit la frigider.