Tort Bundt Cu Ananas Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ananasul cu susul în jos Bundt Cake. Această rețetă servește 24. O porție conține 265 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de suc de ananas rezervat, ananas, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ananas Cu Susul În Jos Caramel Sărat Mini Bundt Prăjituri, Tort Condimentat Cu Mere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.în tigaie de tort cu tub canelat de 12 cani (bundt), se toarnă unt topit.
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Linia de jos a tigaie cu felii de ananas.
Așezați 1 cireș în centrul fiecărei felii de ananas.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sucul de ananas, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică până la umezire; bateți 2 minute la viteză mare.
Se toarnă în tigaie peste fructe.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când tortul este maro auriu și revine când atingeți ușor. Tort rece în tigaie 10 până la 15 minute. Placă placă rezistentă la căldură cu susul în jos peste tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Se servește cald sau rece.