Tocanita olandeză de vită la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 234 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, sos de roșii, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană ușoară de vită coaptă într-un cuptor olandez din fontă, Cârnați și fasole olandeză-tocană de cuptor, și Carne De Vită Olandeză La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
În cuptorul olandez de 4 litri rezistent la cuptor, amestecați toate ingredientele, cu excepția cartofilor și ciupercilor. Acoperiți și coaceți 2 ore, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Cuptor
3
Se amestecă cartofii și ciupercile. Acoperiți și coaceți cu 1 oră până la 1 oră cu 30 de minute mai mult sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.