Tilapia Vietnameză Cu Turmeric Și Mărar

Tilapia vietnameză cu Turmeric și mărar este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 301 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, ulei de canolan, jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este super. Încercați Tilapia vietnameză cu Turmeric și mărar, Cha ca Thang Long : pește de mărar vietnamez cu Turmeric, și Pește Turmeric vietnamez cu tăiței de orez, mărar și Nuoc Cham pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați zahărul și sucul de lămâie și amestecați până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați sosul de pește și jalapeno. Pune deoparte.
Tăiați scallions și tăiați-le în bucăți lungi de 2 inci. Împărțiți bucățile albe și verde deschis pe lungime; lăsați bucățile verde închis întregi.
Tăiați mărarul în bucăți lungi de 2 inci (ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană).
Uscați peștele cu un prosop de hârtie.
Presărați ghimbirul, turmericul, 1/4 linguriță. sare și câteva măcinări de piper negru peste fileuri.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați tilapia și gătiți, răsturnând o dată, până când este ferm și opac în centrul celei mai groase părți, aproximativ 4 minute în total.
Transferați tilapia pe două farfurii de servire.
Adăugați scallions în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când încep să se ofilească, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați mărarul și continuați să gătiți până când s-a ofilit ușor, încă aproximativ 15 secunde. Îngrămădiți scallions și mărar peste tilapia și serviți sosul pe lateral pentru stropire.
Bok Choy prăjit cu usturoi, ghimbir și Scallions.
36, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
19, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.