Tilapia Cu Tei De Ghimbir
Ginger Lime Tilapian este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 13 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 31 calorii. Dacă aveți la îndemână file de tilapia, praf de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Tilapia Cu Tei De Ghimbir, Usturoi Tei Tilapia, și Miere De Tei Tilapia.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună coaja de tei, ghimbirul, boiaua, praful de usturoi, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul.
Presărați amestecul pe ambele părți ale fiecărui file de tilapia.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie.
Adăugați filetele de pește în tigaie și gătiți pe mediu-înalt timp de 4 minute pe fiecare parte.
Presărați filetele finite cu suc de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.